Şehit Battal Yıldız Anaokulu
Selçuk Mahallesi 32814 Sokak No2/1 AKŞEHİR
Yoktur.

VİZYON

Vatanını, milletini seven, değerlerine sahip çıkan, mutlu, özgüveni gelişmiş, paylaşımcı ve sorumluluk sahibi, kendi başına karar verebilen, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler olarak çocuklarımızı geleceğe sağlam temellerle hazırlamaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağın gereksinimlerine uygun,sağlıklı ortamlarda, sağlıklı iletişim kurabilen, kendi haklarını korurken başkalarının hakkına saygı duyan, sevgi içinde gülen yüzlerin bulunduğu bir eğitim öğretim ortamında çocuklarımıza eğitim vermektir.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Proje sertifikalarımız vardır. Çalışmalarımız planlarımıza uygun olarak devam etmektedir.
Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

SABAH:08.00-12.30 ÖĞLE :13.00-17.30

Akşehir merkezinde gerekli onayları alınmış 1 adet servisimiz vardır.

Okulumuz ilçe merkezindedir.

Akşehir İlçe Merkezi

Her sınıfımızda yönetmeliğe uygun olarak 20 öğrenci sayısı hedeflenmektedir.

Proje Çalışmaları

Okulum Temiz, e-Twinning, Sıfır Atık, Konya Bizim Okulumuz,Minik Tema projelerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Sosyal içerikli projelere de önem verilmektedir.

Diğer Hususlar

Okul yemekhanemizde yemek çıkmaktadır. 2 tane temizlik görevlisi tarafındab problemli durumlarda anında müdahale edilmektedir.2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı aylık aidat ücretimiz 200 liradır.